Bültenler

Otomobil fiyatları her çeyrekte yüzde 25 artar

Dünya Gazetesi

Ege Otomotiv Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, otomobil fiyatlarının yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 oranında artacağını söyledi. Torun, bu artışın yıl sonunda yüzde 100’e ulaşacağını vurguladı.

Mercedes’ten dijital devrim

cnnturk.com

Üretildiği günden bu yana ilgi çeken G-Serisi, tamamen elektrikli olması ve 720 derece dönmesini sağlayan G-TURN özelliğiyle farklılaştı.

Otomotivde Cumhuriyet tarihinin satış rekoru kırıldı

Dünya Gazetesi

Otomotiv satışları geçen yıl 1 milyon 232 bin 635 adetle rekor kırdı. Otomotiv sektörünün yıllardır ümidi, söylemi olan milyon barajı da gerçekçi bir şekilde yıkılmış oldu. Sektörün 2024 yılı satış hedefi ise 850-900 bin.

Otomotiv ihracatının yüzde 90'ı altı kentten

Dünya Gazetesi

Türk otomotiv sektörünün 35 milyar dolarla tüm zamanların rekorunu kırdığı 2023 yılında ihracatın yüzde 90'ı milyar doların üzerinde dış satıma imza atan Kocaeli, İstanbul, Bursa, Sakarya, Ankara ve İzmir'den gerçekleştirildi.

ODMD Gladyatör Ödülleri 14'üncü kez sahiplerini buldu

Habertürk

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği'nin (ODMD) markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek amacıyla organize ettiği ODMD Satış ve İletişim Ödülleri, 2023 Gladyatörleri'nin on dördüncüsü gerçekleşti. Otomotiv sektörünün bir araya geldiği gecede, satış ve iletişim ana kategorilerinde olmak üzere toplam 20 dalda ödüller sahiplerini buldu